Naša dejavnost

PRIZMA – FLEKS d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s predelavo plastike. Delujemo na dveh lokacijah; predelava plastike poteka v Vojniku pri Celju, v centru Ljubljane imamo sedež podjetja. Na področju predelave plastike in izdelave določenih proizvodov smo med vodilnimi v Sloveniji. Sodelujemo z veliko prepoznavnimi slovenskimi podjetji, ki nam že vrsto let zaupajo.

Naši glavni proizvodi so: euro flex cevi (gibke cevi) za  podometno zaščito električnih inštalacij in zaščito inštalacij industrijskih postrojenj, rebraste cevi za nadometno, podometno in za v beton, nadometne PN PVC cevi za zaščito inštalacije in PVC pokrivni  kanali NIK.

Naša vizija je v širši regiji postati prepoznaven partner strankam, ki temelji na zanesljivosti, kvaliteti in zaupanju. Težimo h kakovosti poslovanja in storitev, s čimer želimo doseči dolgoročno zadovoljstvo naših strank in ekonomsko rast podjetja.

Temeljne vrednote podjetja so zadovoljna stranka. Znanje, inovativnost in hitra odzivnost nam to omogoča, zato stremimo k temu, da svoje delo opravimo še posebej učinkovito in kakovostno. Naša prednost je izdelava visoko kakovostnih izdelkov za čim nižjo ekonomsko upravičeno ceno, zato veliko vlagamo v razvoj in nabavo nove opreme.

Našo kakovost dokazujejo tudi pridobljeni certifikati SIQ in EXCELLENT SME.